Detaljer fra høsten

I morgen begynner siste uke av september, og vi er allerede godt på vei inn i høstens tid. Lengre skygger, spektakulære farger på løvtrærne, kaldt regn, og tid for hygge. Jeg ville bare dele noen småbiter fra høsten slik den så ut litt tilbake i tid.

26. august 2011
Untitled

11. september 2011
Untitled

10. oktober 2011 Untitled

12. oktober 2011
Untitled

16. oktober 2016 Untitled

5 thoughts on “Detaljer fra høsten

Add yours

  1. Magiske høstbilder, særlig det fra 11. september, hvis perspektiv fikk meg til å se for meg at bildet var tatt fra museperspektiv, det var som om det skapte en hel historie rundt det opp i hodet mitt som var innmari idyllisk og skjønn =D Høsten er best! ❤

  2. Ville bare ønske deg riktig god Jul, og håper alt står bra til.

    Da jeg skrev en liten hilsen til deg i januar, skrev jeg at en likegyldig verden trenger fantastiske mennesker som deg – og det mener jeg fortsatt; er bare litt bekymret nå ettersom det er en stund siden du sist kom med et livstegn, så skulle du noengang trenge trøst eller oppmuntring – husk da at jeg alltid er her.

    Ta vare på varmen du har i hjertet ditt, og ta godt vare på deg selv; ønsker deg alt godt videre, Frida.

  3. Åh, no tok eg til å lengte etter haust! I fjor vart det meir regn enn ein kunne ynskt, so ein fekk ikkje gjort alt ein gjerne gjer om hausten. Men heldigvis kjem det haust på ny, og medan vi ventar får vi nyte dei andre årstidene.

    Heilt nydelege bilete!

    1. Tusen takk for gode ord og tanker! Høsten er magisk, men den magien er litt ugrei å se noen ganger i duskregn og plaskregn. Som du sier, så får vi heldivis en ny høst, om ikke mange flere!

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑